Binnen bij… John Legend

- Binnen Bij...

 John Legend
Binnen bij… John Legend

Vandaag werpen we in Binnen Bij… een blik in de villa van John Legend en Chrissy Teigen.

Het is duidelijk dat John – All Of Me – Legend ook echt alles wil in zijn huis, want in zijn villa in Beverly Hills ontbreekt maar weinig. Het gezin Legend heeft dik 790 vierkante meter woning ter beschikking die deels in beslag worden genomen door de vijf slaapkamers en acht badkamers.

De villa heeft een bekende vorige bewoner want ook Rihanna kocht het pand in 2009 en telde daar toen 7 miljoen dollar voor neer. John en Chrissy wilde het duidelijk graag hebben want al twee jaar later trokken ze de portemonnee om daar 14 miljoen uit te trekken voor de woning. Maar het uitzicht over zee is dan ook fenomenaal, inclusief de mogelijkheden in de open keuken. Verder zullen we weinig zien van het gezin want de oprijlaan is bizar lang. Door het vele glas en de openliggende overloop ziet de woning er lekker ruim uit.

Binnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John LegendBinnen bij… John Legend
(Foto's: BSR Agency)