192TV: De Top 40 van 31 mei 1969

- Overig

 Desmond Dekker The Mohawks Spooky Tooth Swinging Soul Machine Nana Mouskouri Motions Jacques Dutronc Led Zeppelin
Op Curaçao is het onrustig nu Willemstad wordt geterroriseerd door plunderingen en brandstichtingen. De onrust ontstond nadat arbeiders besloten te gaan staken. Ondertussen blijkt dat er in ons land veel automobilisten rondrijden met valse nummerplaten, zo meldt de KNAC op het jaarcongres.  Zangeres Nana Mouskouri bracht een bezoek aan ons land en liet weten dat ze beslist niet meer naar Griekenland wil terugkeren. De zangeres wil er, in een interview, geen woorden aan vuil maken maar vertelt dat ze zich niet wil mengen in politieke discussies.

In de Top 40 zit de top 3 muurvast met Desmond Dekker & The Acres nog steeds bovenaan. Zowel The Mohawks (The Champ) als Spooky Tooth (That Was Only Yesterday) pakken 17 plaatsen winst als snelste stijgers. Stop The Machine (Swinging Soul Machine) is de hoogste van vier binnenkomers in de lijst. Ook The Motions (Freedom), Jacques Dutronc (Le Responsable) en Led Zeppelin (Good Times Bad Times) zijn nieuw.

Deze zaterdag om 16.00 uur zie je op 192TV het overzicht van de Top 40 van 31 mei 1969. Zondag om 16.00 uur is dat een overzicht van de hits van 31 mei 1975.