192TV: De Top 40 van 16 januari 1965

- Overig

 The Beatles Cliff Richard Sandie Shaw Adamo Wim Sonneveld Lucille Starr The Shadows
n het Verenigd Koninkrijk staan honderden journalisten voor het huis van Winston Churchill in Hyde Park. De 90-jarige staatsman is getroffen door een hersenbloeding. Churchill zou een week later, op 24 januari, komen te overlijden. In Nederland wordt met havenpersoneel onderhandeld over een nieuwe cao en zijn nog steeds wilde stakingsacties. In Boejoemboera, de hoofdstad van Boeroendi, is de premier van het land doodgeschoten om het moment dat hij het ziekenhuis verlaat.

De Top 40 gaat zijn derde week in en heeft met I Feel Fine van The Beatles nog steeds geen nieuwe nummer 1. Wel weet Cliff Richard met I Could Easily Fall (In Love With You) van 13 naar 5 omhoog te klimmen.  De lijst telt negen binnenkomers met onder andere Sandie Shaw, Wim Sonneveld, Adamo, Lucille Starr en The Shadows. Ook komt de Letka Jenka in 
verschillende uitvoeringen in de lijst terecht.
 
De nationale zaterdagmiddaggebeurtenis op 192TV gaat deze week terug naar 16 januari 1965 en is te zien vanaf 16.00 uur. Zondag is vanaf 16.00 uur een overzicht te zien van de Top 40 van 17 januari 1976.