192TV: De Top 40 van 11 november 1967

- Overig

 Procol Harum Johnny & Rijk Motions Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich Sam & Dave The Foundations

Dit weekeinde neemt 192TV je mee, 48 jaar terug, in de rijke historie van de Top 40.

In een rapport krijgt de Binnenlandse Veiligheidsdienst er flink van langs. Ze moeten zich alleen nog bezig houden met werkzaamheden rond de nationale veiligheid. Na een succesvolle vlucht van ruim 8 en een half uur is de Apollo-4 geborgen. Aan boord kwam de Surve Yor terug met foto’s van de maan die scherper zijn dan ooit tevoren. In de Verenigde Staten wordt ook bekend dat agenten binnenkort worden uitgerust met jeukpoeder, waterpistolen en lijm. Daarmee hopen ze effectiever te kunnen werken.

Voor de tweede keer dit jaar komt Procol Harum bovenaan de Top 40, nu met Homburg. De Bostella van Johnny en Rijk stijgt 10 plekken en komt in de top 10 terecht. Tien plekken daaronder zien we de snelste stijger van deze week met Tonight Will Be Stoned van The Motions, inmiddels al weer de negende hit van de Nederlandse band.

Het bal der binnenkomers wordt aangevoerd door The Troggs, die voor het laatst in de Top 40 terecht komen. Dat deden ze wel met een hit die in 1994 in de uitvoering van Wet Wet Wet op nummer 1 zou staan. Verder komen Dave Dee, Dozy, Beaky Mick And Tich, Sam & Dave en The Foundations nieuw in de lijst.
 
In de Nationale Zaterdagmiddaggebeurtenis deze week de Top 40 van 11 november 1967. De uitzending is op zaterdag- en zondagmiddag om 16.00 uur te zien op 192TV.