Nieuws
Releases

Fresh: Kygo en dennengeur

Fresh: Kygo en dennengeur
Kygo  Gwen Stefani 

Kygo dropte donderdag een ep met twee nieuwe nummers en Gwen Stefani heeft het gevoel van de Kerst al te pakken. Een blik op de verse releases van dit moment:

STARGAZING- kygo ft justin jesso
Donderdag verscheen de ep Stargazing van Kygo met daarop vijf tracks. Daarvan kenden we er een aantal al, waaronder It Ain’t Me (met Selena Gomez), First Time (met Ellie Goulding) en de remix van You’re The Best Thing About Me (met U2). Twee tracks zijn nieuw: This Town (met Sasha Sloan) en de nieuwe single Stargazing (met Justin Jesso). In de laatste shows van de Noorse dj waren die tracks al te horen en de reacties van het publiek waren buitengewoon.


LONELY TOGETHER- avicii ft rita ora
Zeven weken geleden keerde Avicii terug met de EP Avïci met daarop vijf nieuwe nummers en een remix. Inmiddels hebben we Without You (met Sandro Cavazza) al mogen verwelkomen in de Media Markt Top 40. Deze week klimt die track naar nummer 14. Ondertussen brengt de 28-jarige Zweed de volgende track onder de aandacht met de release van de video: Lonely Together. Daarop krijgt hij de vocale ondersteuning van Rita Ora en die staat deze week zelf ook in de Top 40 met Your Song.


A DIFFERENT WAY- dj snake feat. lauv
Een slordige twee weken geleden primeurde DJ Snake zijn nieuwste track bovenop de Arc Triomphe. Het nummer schreef hij samen met Ed Sheeran. De zang op A Different Way is afkomstig van de Amerikaanse zanger Ari Staprans Leff. En die ken je wellicht van I Like Me Better dat eerder deze maand na acht weken de Tipparade verliet.


STARLIGHT- emeli sandé
In november van het afgelopen jaar verscheen het tweede studioalbum van Emeli Sandé, Long Live The Angels. Van dat album wist Hurts de Tipparade te halen maar een échte opvolger voor Read All About It Part III (uit 2012) kwam er niet. Met Starlight lijkt de 30-jarige Britse het weer over een andere boeg te gooien. Zo schakelde ze Illangelo in, de producer die eerder werkte voor onder meer The Weeknd en Drake. Resultaat is een catchy dancetrack.


YOU MAKE IT FEEL LIKE CHRISTMAS- gwen stefani ft blake shelton
Een blik op de kalender leert ons dat het september is en dat de herfst zojuist is begonnen. Dat betekent ook dat het aftellen naar de Kerst is begonnen en dat we over een slordige 13 weken weer rond de dennenboom zullen zitten. Gwen Stefani is er in dat kader wel vroeg bij want we noteren deze week gewoon de eerste kerstsingle met You Make It Feel Like Christmas. Op de single is de 47-jarige Amerikaanse te horen met haar nieuwe liefje, Blake Shelton.


GOOD OLD DAYS- macklemore feat. kesha
Deze vrijdag is het album GEMINI van Macklemore verschenen. Op het album zijn tal van samenwerkingen te vinden, onder meer met Offset en Lil Yachty. Één van de 16 tracks van het album, Glorious, mochten we vorige week al verwelkomen. Inmiddels heeft de 34-jarige rapper deze week de volgende videoclip wereldkundig gemaakt: Good Old Days. En daar horen we de vocalen van de 30-jarige Kesha op.
 
HEAVY- anne-marie
Deze week nemen we na 23 weken afscheid van Anne-Marie in de Top 40 nu Ciao Adios de lijst heeft verlaten. Voor de 26-jarige Britse was het niet de eerste hit met zo'n lange adem want Rockabye (met Clean Bandit en Sean Paul) hield het zelfs 24 weken vol in de lijst. Met het vertrek is het ultieme moment daar om een nieuwe track de wereld in te slingeren en dat doet Anne-Marie met Heavy. Een iets meer ingetogen track maar zeker wel een die een tijdje tussen je oren blijft zitten...

Meer releases? Dan check je ons release-overzicht of luister je naar de playlist in Spotify

(22/09/2017)

Alle Top 40-hits

Details Roxy Dekker - Sugardaddy
Details Cyril - Stumblin' In
Details Benson Boone - Beautiful Things
Details Joost - Europapa
Details Beyoncé - Texas Hold 'em
Details Noah Kahan - Stick Season
Details Dasha - Austin
Details Teddy Swims - The Door
Details Mark Ambor - Good To Be
Details Dua Lipa - Training Season
Details Meau - Stukje Van Mij
Details Frenna - Pretty Girls
Details Lost Frequencies & Bastille - Head Down
Details Douwe Bob - Nothing To Lose
Details Rondé - Undecided
Details Mr. Belt & Wezol - It's Not Right But It's Okay
Details Ofenbach feat. Norma Jean Martine - Overdrive
Details Di-Rect - My Blood
Details Flemming, Zoë Tauran, Ronnie Flex - Alles Op Gevoel
Details Kygo with Ava Max - Whatever
Details Zerb, Sofiya Nzau / Zerb, Tiësto & Sofiya Nzau - Mwaki / Mwaki - Tiësto's VIP Mix
Details Artemas - I Like The Way You Kiss Me
Details Michael Marcagi - Scared To Start
Details David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
Details Hozier - Too Sweet
Details Alex Warren - Before You Leave Me
Details Oscar and The Wolf - Angel Face
Details Hannah Mae - Waterdicht
Details Dua Lipa - Illusion
Details Chef'Special - Fly Like Me
Details Ariana Grande - We Can't Be Friends (Wait For Your Love)
Details Becky Hill - Outside Of Love
Details Galantis, David Guetta & 5 Seconds Of Summer - Lighter
Details Dua Lipa - Houdini
Details Chef'Special - Speed Of Light
Details Claude - Écoutez-Moi
Details La Fuente - Ratata
Details Purple Disco Machine & Ásdís - Beat Of Your Heart
Details Davina Michelle - I Said No Sir
Details David Guetta & Kim Petras - When We Were Young (The Logical Song)