Nieuws
Releases

Fresh: Guetta mixt Mars

Fresh: Guetta mixt Mars
David Guetta 

De vrijdag is altijd zo'n dag waar we reikhalzend naar uit kunnen kijken. Dan krijgen we namelijk een stapel nieuwe tracks geserveerd. Met vandaag onder meer nieuwe tracks van Adam Lambert en Lost Frequencies.

Een aantal van de nieuwste releases zetten we graag even voor je op een rij maar wil je weten wat er allemaal is uitgekomen dan check je ons release-overzicht of luister je naar de playlist in Spotify
 
 
HERE WITH YOU- lost frequencies & netsky
Felix De Laet debuteerde in 2015 met een enorme hit in de Media Markt Top 40. Are You With Me wist het 31 weken vol te houden in de lijst en kwam daarmee terecht bij de 25 grootste hits die ons land ooit kende. Dat wist hij, in een samenwerking met Janieck Devy, met Reality een succesvol vervolg te geven want ook die top 3-hit kwam bij de beste 100 hits aller tijden. Afgelopen jaar kwam Beautiful Life in dat opzicht met een 28e plaats in de Top 40 een stuk minder ver. Voor zijn nieuwste wapenfeit zocht hij de samenwerking op met landgenoot Netsky. Boris Daenen, zoals hij bij de burgerlijke stand bekend is, wacht nog op zijn eerste Top 40-hit, maar met deze track zou dat zo maar eens kunnen veranderen.


TWO FUX- adam lambert
In 2015 bracht Adam Lambert het album The Original High uit maar sindsdien had de inmiddels 35-jarige zanger het druk met zijn werkzaamheden als leadzanger bij Queen. Lambert schreef met Whataya Want From Me, Ghost Town en Another Lonely Night inmiddels drie Top 40-hits op zijn naam. Met Two Fux laat Adam zijn karakteristieke kopstem horen op een pakkend walsje.


BOY OH BOY- alexandra stan
Stil heeft de Roemeense Alexandra Stan niet gezeten sinds 2011. Dat was het jaar van haar doorbraak met Mr. Saxobeat. Terwijl die single nog in de Top 40 stond kwam ook haar opvolger al in de lijst, Get Back ASAP, maar die kon niet tippen aan het resultaat van het toeterdeuntje. Voor haar nieuwste single die deze vrijdag verscheen stelde ze alles in het werk om een succes af te leveren. Voor de video vertrok ze naar Kuala Lumpur om het Aziatische gevoel van de single vast te kunnen leggen.


VERSACE ON THE FLOOR- bruno mars vs david Guetta
Met Justin Bieber werd 2U voor David Guetta zijn 36e hit in de Media Markt Top 40 en inmiddels heft hij daarmee ook zijn 6e top 3-hit te pakken. De kans is groot dat ook de volgende er aan zit te komen nu de 49-jarige Fransman Versace On The Floor van Bruno Mars onder handen heeft genomen. Guetta gaf de track een nog wat klassiekere sound en daarmee is de derde single van het 24K Magic-album van Mars een feit.
 
SUN COMES UP- rudimental ft james arthur
Zowel in 2012 als ook in 2013 wist Rudimental in de zomer de Media Markt Top 40 te bereiken. Dat deden ze eerst met John Newman (Feel The Love) en vervolgens met Ella Eyre (Waiting All Night). Daarna volgden twee samenwerkingen met Ed Sheeran, Bloodstream en Lay It All On Me en die bleven beide plakken in de Tipparade. Voor hun nieuwste track hebben ze James Arthur weten te strikken en die zou met deze zomerse track zo maar eens zijn tweede succes in de Top 40 kunnen gaan boeken.


THE FUTURE- san holo featuring james vincent mcmorrow San Holo ken je wellicht al van Light, de track die de afgelopen maanden geregeld langskwam op de radio. In de Verenigde Staten scoorde de track succes in de verschillende dancelijsten. De Nederlander, Sander van Dijck, brak een paar jaar geleden ineens door met een remix van The Next Episode van Dr. Dre. Op zijn nieuwste track horen we de typische kopstem van James Vincent McMorrow. De Ierse zanger won in 2012 al een European Border Breakers Award en bracht vorige maand met True Care zijn vierde studioalbum uit.
(30/06/2017)

Alle Top 40-hits

Details Roxy Dekker - Sugardaddy
Details Cyril - Stumblin' In
Details Benson Boone - Beautiful Things
Details Joost - Europapa
Details Beyoncé - Texas Hold 'em
Details Noah Kahan - Stick Season
Details Dasha - Austin
Details Teddy Swims - The Door
Details Mark Ambor - Good To Be
Details Dua Lipa - Training Season
Details Meau - Stukje Van Mij
Details Frenna - Pretty Girls
Details Lost Frequencies & Bastille - Head Down
Details Douwe Bob - Nothing To Lose
Details Rondé - Undecided
Details Mr. Belt & Wezol - It's Not Right But It's Okay
Details Ofenbach feat. Norma Jean Martine - Overdrive
Details Di-Rect - My Blood
Details Flemming, Zoë Tauran, Ronnie Flex - Alles Op Gevoel
Details Kygo with Ava Max - Whatever
Details Zerb, Sofiya Nzau / Zerb, Tiësto & Sofiya Nzau - Mwaki / Mwaki - Tiësto's VIP Mix
Details Artemas - I Like The Way You Kiss Me
Details Michael Marcagi - Scared To Start
Details David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
Details Hozier - Too Sweet
Details Alex Warren - Before You Leave Me
Details Oscar and The Wolf - Angel Face
Details Hannah Mae - Waterdicht
Details Dua Lipa - Illusion
Details Chef'Special - Fly Like Me
Details Ariana Grande - We Can't Be Friends (Wait For Your Love)
Details Becky Hill - Outside Of Love
Details Galantis, David Guetta & 5 Seconds Of Summer - Lighter
Details Dua Lipa - Houdini
Details Chef'Special - Speed Of Light
Details Claude - Écoutez-Moi
Details La Fuente - Ratata
Details Purple Disco Machine & Ásdís - Beat Of Your Heart
Details Davina Michelle - I Said No Sir
Details David Guetta & Kim Petras - When We Were Young (The Logical Song)