Nieuws
Nieuws

Onterechte ophef rond Boef

Onterechte ophef rond Boef
Boef 

Twee bezoekers van het festival Twentse Lente hadden via een Facebook-actie een Meet & Greet gewonnen met Boef.

De ontmoeting had afgelopen vrijdag plaats moeten vinden, maar volgens één van de twee winnaars ging het verre van goed. Die vergezelde haar 12-jarige autistische broertje, een enorme fan van de  rapper. De ontmoeting stond gepland om 23.00 uur, echter toen het tweetal arriveerde op de ontmoetingsplek was Boef reeds verdwenen. Volgens de organisatie van het festival, die hen ter plaatse te woord stond, hechtte de rapper geen waarde aan de gemaakte afspraak.

Esma Cakin plaatste een verslag van het voorval en deelde alle emoties via haar Facebook-pagina. Inmiddels heeft het management van Boef zich verontschuldigd voor de ‘nare ervaring’ en zocht daarna de zaken uit.
 
Inmiddels is duidelijk dat de organisatie de afspraken over een Meet & Greet niet goed had afgestemd met het management van Boef. Dat deelde het management maandag met LINDAnieuws. De organisatie van het festival bevestigde dat de zaken niet correct waren geregeld. 
 
Maandagavond reageerde Boef ook zelf via Instagram na twee optredens op vrijdag: "Ik ben nietsvermoedend naar huis gegaan. Ik wist echt van niets", zo deelt de rapper die niets wist van een Meet & Greet wist. Volgens de organisatie is haar verteld dat hij geen ontmoeting deed omdat hij nog een optreden had, wat haaks staat op het verhaal dat Boef er 'even geen zin n had'. De rapper baalt vooral van het feit dat de fan dit direct in de openbaarheid heeft gebracht. De rapper beloofde voor de 12-jarige fan een videoboodschap te regelen. 
 
 

Beste esma, Met verbazing heb ik je Facebook post gelezen. Ik had afgelopen week een show in Almelo op een festival waar meer dan 1000 bezoekers waren, na mijn optreden moest ik GELIJK door naar een show in Echt. Beide shows waren een succes en ik ben nietsvermoedend naar huis gegaan. Paar dagen later zie ik overal rondgaan dat ik tegen een 12 jarige autistisch jongentje heb gezegd dat ik "geen zin" heb om een meet en Greet te doen die hij gewonnen zou hebben. Ten eerste wist ik niet eens dat er een meet en greet was aangezien de organisatie dit zonder overleg heeft gepland. Ten 2de heb ik nooit de woorden "geen zin" uitgesproken aangezien ik direct de auto in ben gestapt en niemand iets tegen mij heeft verteld. Nu heb ik de organisatie gesproken en die verteld mij dat ze jou verteld hebben dat ik het niet kon doen omdat ik nog een show had. Dus ik begrijp niet goed waar jouw verhaal dat ik er "even geen zin in had" vandaan komt. Ik denk niet dat je beseft wat de gevolgen zijn van jouw Facebook post. Ik word nu zwart gemaakt in de media voor iets wat ik niet heb gedaan. Terwijl ik keihard werk om mij positiever in te zetten. Als er een artiest is die veel tijd aan zijn fans geeft dan ben ik het wel. Ik begrijp best dat het echt klote is voor je broertje en dat je als zus dit pijn doet. Maar dan had je ook eerst bij mij of mijn management kunnen checken wat het verhaal is. In plaats van mij belachelijk maken. Terwijl de organisatie gewoon de schuldige is , Al die negatieve berichten kunnen we niet terugdraaien en je broertje heeft hier ook helemaal niets aan. Ik laat mijn management contact opnemen om een videoboodschap te regelen voor je broertje. Want los dat ik wel echt pissig ben dat je zo met de situatie bent omgegaan , en hier op nog te vragen MASAAAL DELEN IS LIEF ? hoezo is het lief om mij massaal te beschuldigen op iets wat gewoon onzin is , en dit is gewoon een wijze les dat jullie mensen niet zomaar elke artikel dat je leest moet geloven , maar wil ik die strijder niet met lege handen laten zitten. SO naar alle fans die daar voor niets stonden. Ik wist echt van niets. 

Een bericht gedeeld door boef072 (@boef072) op

(29/05/2017)

Alle Top 40-hits

Details Roxy Dekker - Sugardaddy
Details Cyril - Stumblin' In
Details Benson Boone - Beautiful Things
Details Joost - Europapa
Details Beyoncé - Texas Hold 'em
Details Noah Kahan - Stick Season
Details Dasha - Austin
Details Teddy Swims - The Door
Details Mark Ambor - Good To Be
Details Dua Lipa - Training Season
Details Meau - Stukje Van Mij
Details Frenna - Pretty Girls
Details Lost Frequencies & Bastille - Head Down
Details Douwe Bob - Nothing To Lose
Details Rondé - Undecided
Details Mr. Belt & Wezol - It's Not Right But It's Okay
Details Ofenbach feat. Norma Jean Martine - Overdrive
Details Di-Rect - My Blood
Details Flemming, Zoë Tauran, Ronnie Flex - Alles Op Gevoel
Details Kygo with Ava Max - Whatever
Details Zerb, Sofiya Nzau / Zerb, Tiësto & Sofiya Nzau - Mwaki / Mwaki - Tiësto's VIP Mix
Details Artemas - I Like The Way You Kiss Me
Details Michael Marcagi - Scared To Start
Details David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
Details Hozier - Too Sweet
Details Alex Warren - Before You Leave Me
Details Oscar and The Wolf - Angel Face
Details Hannah Mae - Waterdicht
Details Dua Lipa - Illusion
Details Chef'Special - Fly Like Me
Details Ariana Grande - We Can't Be Friends (Wait For Your Love)
Details Becky Hill - Outside Of Love
Details Galantis, David Guetta & 5 Seconds Of Summer - Lighter
Details Dua Lipa - Houdini
Details Chef'Special - Speed Of Light
Details Claude - Écoutez-Moi
Details La Fuente - Ratata
Details Purple Disco Machine & Ásdís - Beat Of Your Heart
Details Davina Michelle - I Said No Sir
Details David Guetta & Kim Petras - When We Were Young (The Logical Song)