Beyoncé op 1 en 2

- Categorie:Nieuws

Beyoncé op 1 en 2
Vanaf deze week heeft Beyoncé de twee meest geliefde foto’s op Instagram.

Op 1 februari maakte Beyoncé via Instagram bekend zwanger te zijn van een tweeling. De foto die ze plaatste is inmiddels goed voor 11,1 miljoen. Het is voor het eerst dat een foto de 10 miljoen likes weet te overtreffen op het sociale netwerk en op dat moment weet ze de eerdere foto’s van Selena Gomez qua populariteit te overtreffen. Deze vrijdag plaatste Beyoncé een foto waarop ze de tweeling aan de wereld toont. Die foto stond op zondag al op 9,5 miljoen likes waarmee de zangeres nu de twee meest geliefde foto’s op Instagram heeft geplaatst.

Opvallend is dat op de derde plaats van meest geliefde foto’s nóg een babyfoto staat; op 29 juni deelde Cristiano Ronaldo een foto waarop hij zijn tweeling aan de wereld toonde. Die foto is inmiddels goed voor 8,1 miljoen likes.

Beyoncé heeft op Instagram zo’n 104 miljoen volgers waarmee ze een vierde plaats heeft in de ranglijst van meest gevolgde beroemdheden. Voor Queen Bey staan nog Selena Gomez (123 miljoen), Ariana Grande (110 miljoen) en Cristiano Ronaldo (105 miljoen).
 
 

Sir Carter and Rumi 1 month today.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

So happy to be able to hold the two new loves of my life

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op