Zayn heeft weinig contact met One Direction

- Nieuws

Zayn heeft weinig contact met One Direction

Vanaf het moment dat Zayn Malik vertrok uit One Direction heeft hij nog maar weinig contact met de overgebleven bandleden.

“We hebben contact. Alles is wel op een bescheiden niveau. Het is zeker, en dat is duidelijk, niet op het niveau als voorheen want doen brachten we 24 uur per dag met elkaar door. Nu zijn we aan het groeien als individuen. Maar we houden elkaar in de gaten”, zo vertelt Zayn in een gesprek met Us Weekly.


Een opvallend detail is dat de relatie met Harry Styles altijd heel koel is geweest: “Eerlijk gezegd heb ik nooit echt met Harry gepraat. Zelfs niet toen ik in de groep zat. Dus verwacht ik ook niet echt veel van een verstandhouding met hem.”


In november van 2015 werd duidelijk dat Malik een relatie heeft met Gigi Hadid. De twee hebben, in tegenstelling tot Louis Tomlinson en Liam Payne, nog geen plannen een gezin te stichten: “Zoiets moet je niet beslissen omdat er een bepaalde druk is. Als de tijd rijp is gaat dat hopelijk gebeuren. Wanneer dat is zullen we wel zien.”