Wulf scoort eerste Alarmschijf

- Nieuws

 Wulf
Wulf scoort eerste Alarmschijf

Stel: je hebt een baan waarmee je een lekker salaris verdient, maar je droomt van een bestaan als artiest. Neem je ontslag en volg je die droom of kies je voor de veiligheid van het werk dat je de rest van je leven zou kunnen blijven doen?

Wulf, die in het echt Lieuwe Albertsma heet, stond zo’n vijf jaar geleden voor die keuze. Hij koos ervoor om zijn passie te volgen: muziek maken, liedjes schrijven en optreden. In augustus 2012 deed hij mee aan The Voice Of Holland en dat liep uit op een fiasco. Wulf zong I’m Yours van Jason Mraz, maar echt onder de indruk waren de coaches niet: geen van allen draaide om. Zijn timing zou niet goed zijn, zijn uitspraak was niet goed genoeg en ook zou hij te gemaakt klinken. Au!

Gewoon doorgaan
Maar lang bleef de zanger niet bij de pakken neerzitten. Hij ging door en door hard te werken kwam zijn doorbraak er in 2016, door de vocalen te verzorgen op Summer On You van Sam Feldt en Lucas & Steve. Het afgelopen jaar werd zijn eigen track Mind Made Up een grote hit in de Top 40 en nu is er de opvolger: All Things Under The Sun. Die track, die bijna net zo catchy is als Mind Made Up, hoor je de komende week extra vaak op Radio 538: het is de nieuwe Alarmschijf.