Wiz Khalifa moet betalen

- Nieuws

 Wiz Khalifa
Wiz Khalifa moet betalen

Wiz Khalifa lijkt zijn afspraken niet na te komen. Tegen de rapper is nu een aanklacht ingediend omdat hij een fiks bedrag moet betalen aan Rostrum Records.

De man die Wiz Khalifa heeft ontdekt is van mening dat hij nog ruim 1,8 miljoen euro tegoed heeft van de rapper. Benji Grinberg sprak in 2005 af dat hij 15 procent zou ontvangen van alle optredens en royalties. Daarnaast zou ook 20% van de verkopen van merchandising worden afgedragen. Dat bedrag is inmiddels dus fors opgelopen.


De rapper liet, in een gesprek met Playboy, weten dat hij veel heeft geleerd van zijn scheiding van Amber Rose: “Ik heb geleerd hoe ik kan zijn waar ik moet zijn. Dat was ook in die relatie, maar op die leeftijd en met wat er allemaal gebeurde klopte het gewoon niet. Het helpt om af en toe van dingen weg te lopen, ook al is dat dan super hard.”
 

Khalifa had best moeite met de scheiding omdat hij zaken niet kon beheersen:  “Ik was triest nadat it stopte, maar was niet depressief. Dat ben ik eigenlijk nog nooit in mijn leven geweest. Ik was triest omdat er veel gebeurde en omdat mijn zoon betrokken was. Dat deed zeer want het belangrijkste doel is mijn zoon opvoeden op de manier waarop ik dat wil. Ik ben een control-freak en geen controle hebben was vreemd. Ik wist niet hoe ik daar mee om moest gaan.”