Wiz Khalifa hoeft Amber Rose niet meer

- Nieuws

 Wiz Khalifa
Wiz Khalifa hoeft Amber Rose niet meer

Amber Rose, de ex van Wiz Khalifa, onthulde onlangs dat ze een verschrikkelijk triootje had en dat ze daar ook behoorlijk veel spijt van had. Ze verlangde terug naar Wiz, maar die wil haar absoluut niet terug.

De 29-jarige rapper was tot aan het begin van dit jaar getrouwd met het Amerikaanse model. Ze kregen één kind. Na haar onthulling maakt Wiz nu keihard duidelijk dat hij niet op haar zit te wachten. “Not here for your rebound after your threesome,” tweette hij naar zijn ex. “Only peace and love.” Hij voegde daar later nog aan toe: “If I were to say ‘I fucked two bitches last week and it was wack. I think Ima just call my baby’s mom. Would you feel flattered?” Al snel werd deze laatste tweet verwijderd.

Amber reageerde daarop en leek niet onder de indruk: “Nu word ik weer een slet genoemd, voor dezelfde dingen die hij doet… Geweldig.” De reactie van Wiz komt nadat de Amber op Twitter grapte: “I’m a busy girl. Maybe I’ll just call my baby daddy over tonight, get a little something.”

Slapeloze nachten
Ze deed haar grappig bedoelde opmerking, na de onthulling dat ze een triootje achter de rug had met een vrouw en een man. Ze vond dat verschrikkelijk en lag erna hele nachten wakker. “Ik heb echt slapeloze nachten.”

“Ik voelde de druk, nu ik ouder word, om dingen uit te proberen en ik deed het tegen mijn geweten in. Ik haatte het. Omdat ik mezelf zie als een gepassioneerde lover. Tijdens die trio voelde ik geen passie. Er werd niet gekust en we speelden niet met elkaar. Ik doe het nooit meer, zeker niet met een chick. Misschien nog wel als er twee mannen in het spel zin…”