Wiz Khalifa: “Fuck politiek”

- Nieuws

 Wiz Khalifa
Wiz Khalifa: “Fuck politiek”

Wiz Khalifa wil vooral een goede vader zijn. De rest is voor hem ondergeschikt. Vooral als vader krijgt hij, zo vindt hij, meer aandacht van de vrouwen.

“Vrouwen kijken naar me, zo van ‘Wow, dat is hoe een goeie gast moet doen’. Dat is het soort aandacht dat ik liever krijg dan te worden gezien als een klootzak”, zo vertelt hij in een interview met NME. Recent werd Wiz Khalifa opgepakt toen hij op zijn hooverboard over de luchthaven vloog. “Ik ben waarom ze wetten hebben gemaakt voor dat spul.” Toen hij weigerde af te stappen bij de veiligheidscontrole werd hij opgepakt: “Twintig van hen sprongen bovenop me en die onzin kwam op het nieuws.”


De rapper wil vooral zichzelf kunnen zijn en weigert te buigen voor wat het publiek vindt en denkt. “Ik word geweigerd op veel plaatsen omdat ik rook in het openbaar. En er zijn veel plaatsen waar ik doelwit ben voor de politie.”
 

Over politiek wil Khalifa niets zeggen: “Fuck de politiek. De problemen van de wereld zullen altijd de problemen van de wereld blijven. Je hebt één of twee mensen die voor al die andere mensen moeten spreken. Die onzin gaat nooit werken”, zo denkt hij. Ook over Donald Trump wil hij maar weinig kwijt: “Mensen zoals hij willen een reactie krijgen. Dat vermaak ga ik niet bieden.”