Will Smith keert terug in de muziekwereld

- Nieuws

 Will Smith DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince
Will Smith keert terug in de muziekwereld

Will Smith heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Er liggen zo'n zestig nummers op de plank voor een rentree in de muziekwereld.

Smith brak eind jaren tachtig door als rapper The Fresh Prince, een project met DJ Jazzy Jeff. Daarbij hielp de tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air natuurlijk wel een handje. Daarna ging Smith solo verder en scoorde hij hits met onder meer Men In Black, Gettin' Jiggy Wit It. Zijn laatste Top 40-hit, in 2005, was Switch en dat werd ook zijn grootste succes in ons land. Inmiddels is hij klaar om weer aan de slag te gaan. 

De geruchten gingen al een tijdje en afgelopen vrijdag, bij de presentatie van de film Collateral Damage, besloot Smith duidelijkheid te geven: "Ik heb met veel mensen in de studio gezeten en ben bezig mijn weg terug naar de muziekbusiness te vinden." Wat, hoe en wanneer wilde hij nog even voor zichzelf houden. Vorig jaar zette Smith zijn eerste muzikale stappen al via Fiesta, een samenwerking met de band Bomba Estéreo. 

 

Ruim een jaar geleden liet hij al los in de studio te zitten. Toen deelde hij plannen voor een wereldtournee en daarbij zou hij ook het plan hebben opgevat om DJ Jazzy Jeff mee te nemen.