Wat verdiende S Club 7?

- Nieuws

 S Club 7

Hanna Spearritt heeft in een interview laten weten hoeveel geld ze heeft verdiend in de tijd dat ze als zangeres actief was met S Club 7.

De zangeres, inmiddels 34 jaar oud, verdiende een gemiddeld jaarsalaris van ruim 210.000 euro: “Ik verdiende zo’n 850.000 euro met S Club 7 in vier jaar tijd. Dat was heel veel geld en dat realiseerde ik me niet”, zo liet ze weten aan de Daily Telegraph. “Ik heb het gebruikt om mijn eerste huis te kopen. Een woning in Crouch End met drie slaapkamers. Dat was fijn. We betaalden 530.000 euro en na drie jaar verkochten we het weer voor ruim 670.000 euro. Ik besefte me niet hoe gelukkig is was om het huis zelf te kunnen betalen maar achteraf kan ik het waarderen.”

Spearritt heeft ook momenten gehad dat ze zich zorgen maakte over haar financiële situatie: “Dat was geen fijn gevoel. Voor mij is het al goed als ik mijn rekening kan betalen en iets meer geld heb om ook nog te kunnen gaan. Alles daarboven is een bonus. Dat is dan ook wat ik nodig heb om mijn stressniveau te kunnen beheersen. Je wist nooit wat je volgende baantje zou brengen.”
In de Top 40 scoorde S Club 7 twee hits, waarbij Bring It All Back in 2000 op nummer 4 kwam.