Vader Britney stopt ex-man

- Nieuws

 Britney Spears
De vader van Britney Spears gaat haar ex-man, Kevin Federline, geen aanvulling geven op zijn alimentatie geven.

De vader van Britney Spears gaat haar ex-man, Kevin Federline, geen aanvulling geven op zijn alimentatie geven.

Op dit moment krijgt Kevin, die het ouderschapsrecht kreeg over de zonen Sean Preston en Jayden James, een vergoeding van ruim 16.000 euro per maand. Dat bedrag zou voor Federline niet meer toereikend zijn nu de twee ouder zijn geworden en daarom vroeg hij vorige maand een verhoging van de maandelijkse toelage.

Volgens bronnen van TMZ heeft de vader van Britney, Jamie Spears die het financiële beheer voor Britney doet, een brief laten sturen via zijn advocaat waarin hij vroeg om een ontmoeting. Tijdens die ontmoeting werd Kevin gevraagd om verduidelijking rond het bedrag dat niet toereikend zou zijn en waar de jongens het momenteel aan ontbreekt. Daarop verweerde de advocaat van Federline zich met het argument dat hij vindt dat hij op dezelfde manier als Britney voor de kinderen zou moeten kunnen zorgen. Ook zou Britney momenteel, mede door haar concertserie in Las Vegas, meer verdienen dan in het verleden. De discussie werd gesloten met de convlusie dat Britney niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de financiële handel en wandel van Kevin en zijn vier kinderen.

Het huwelijk tussen Kevin en Britney kwam in 2007 ten einde. Op dat moment maakte Britney hem een bedrag van ruim 1 miljoen euro over, naast de eerder genoemde maandelijkse toelage.

(Foto: BSR Agency)