Tyga is kritiek over leeftijdsverschil zat

- Nieuws

 Tyga

Sinds Tyga een relatie heeft met Kylie Jenner, krijgt hij bakken vol kritiek over zich heen. Vooral het leeftijdsverschil tussen de twee celebs is mikpunt van spot.

En daar is de 26-jarige rapper nu wel klaar mee. Dat zijn vriendin 18 is, maakt volgens hem helemaal niets uit, zo zegt hij tegen een Amerikaans radiostation.

“Dat ik ouder ben dan haar, heeft zelfs voordelen,” zo begint Tyga. “Ik heb al meer meegemaakt in mijn leven en daar kan ik haar dan weer mee helpen. Ook al wordt zij meer in de tabloids besproken dan ik. Maar ik weet heel goed wat voor persoon Kylie is. Ik weet gewoon waar ze mee zit.”

Legaal
Toch hadden Tyga en Kylie al wat, voor ze 18 werd. “Het is moeilijk om daar over te beginnen, want mensen gaan ons dan zeker bashen. Ik snap daar echt niets van.” Het stel maakte hun relatie pas officieel bekend na Kylie’s achttiende verjaardag. En dus was hun relatie toen legaal.

Tussen de twee is het weer dikke mik. Eind vorig jaar zouden ze even een break hebben gehad in hun relatie. Maar inmiddels zijn de twee weer naar elkaar toe gegroeid.