‘Tour en album Janet Jackson’

- Nieuws

 Janet Jackson
‘Tour en album Janet Jackson’

In januari werd Janet Jackson op 50-jarige leeftijd moeder en nog geen drie maanden later is duidelijk dat ze gaat scheiden. Maar er staat dit jaar nog meer te gebeuren.

Janet Jackson stopte haar wereldtournee om zich volledig te kunnen richten op gezinsuitbreiding. Nu dat achter de rug is wil de zangeres haar tournee weer oppakken en zou er ook een album in de maak zijn, zo weet The Sun. “Het krijgen van een baby heeft haar verlangen weer aangewakkerd om positieve muziek uit te brengen en met haar nieuwe muziek wil ze het leven, de liefde en het moederschap vieren. Ze wil in oktober weer op tournee door Noord-Amerika en daarna moet er een splinternieuw album verschijnen”, zo vertelt een insider.


“De afgebroken Unbreakable World Tour wordt nu omgebouwd tot de State Of The World Tour en ze is al bezig om de repetities in de zomer te plannen”, zo zou de laatste status zijn. Of ze ook de concerten in Europa, inclusief de geschrapte show van 2 mei 2016 in Amsterdam, gaat inhalen is nog onduidelijk.

###AD###