Top 40 Weekly: Harry Styles verbaast recensenten

- Nieuws

 Chris Brown Alicia Keys Drake Martin Garrix Justin Bieber Ed Sheeran Taylor Swift Meghan Trainor
Top 40 Weekly: Harry Styles verbaast recensenten

De week is weer voorbij. Wij zetten de leukste en grappigste muzikale nieuwtjes van de afgelopen week nog eens op een rij. En natuurlijk check je ook wat sleaze en dirt!

Winnaar van de week: Harry Styles
Tja… wat moeten we zeggen van iemand die alle recensenten letterlijk van hun sokken blies? Lang werd er uitgekeken naar de eerste solotrack van de One Direction-hunk, die het handig aanpakte: een trailer in het reclameblok van The Voice UK, het geheimzinnige hoesje van de track vervolgens viral laten gaan en een groot interview met BBC Radio 1. Maar de track zelf? Die klinkt alsof Harry een kind van legende David Bowie en de complete band Queen is. Hallo, Pinkpop? Boek die jongen!Loser van de week: Chris Brown
Ja hoor, daar is-ie weer! Deze keer staat Chris opnieuw onder verdenking van de Amerikaanse politie. Er is een onderzoek gestart naar hem en Lil’ Wayne, nadat producer Harrison Garcia een bericht stuurde naar anderen waarin hij toegaf dat hij aan zowel Chris Brown als aan Lil Wayne drugs heeft verkocht. Garcia verstuurde ook een screenshot van een storting van dik 14.000 euro, afkomstig van Chris Brown met de tekst “Kijk eens wie er geld op mijn rekening heeft gestort?” Need we say more? Ieder commentaar lijkt overbodig.

Drake’s tv-serie
Wat doe je als je favoriete tv-serie niet meer wordt gemaakt? Dan koop je de rechten. Dat deed Drake bij het Britse tv-drama Top Boy. De serie kreeg na twee seizoenen geen vervolg meer. Drake keek de dramaserie op Netflix en schreef in 2014 nog op zijn social media, dat hij de show ‘te goed’ vond. Het was dan ook een flinke teleurstelling toen die stopte. In de serie zijn twee straatvechters te zien in de straten van Londen. Volgens Daily Mirror krijgt de serie nu een vervolg en zal ook Drake zijn opwachting maken.Garrix is nog meer Belieber
Vorige maand stond Martin Garrix in het voorprogramma van Justin Bieber tijdens de shows in Australië en Nieuw Zeeland en deze week liet hij weten dat het een compleet nieuwe ervaring was: “Het leuke van deze tour is dat ik geen idee had, wat ik moest verwachten. Deze keer was ik ongekend nerveus. Er zouden veel Bieber-fans zijn en die zaten natuurlijk allemaal op Justin te wachten. Ik draaide het eerste nummer in Perth en vanaf het moment dat ik die track aanzette kreeg ik een te gekke energie terug van het publiek. De hele tour was ontzettend leuk en doen we misschien in de toekomst weer!”


Ed Sheeran houdt van Nederland
Het kan je niet ontgaan zijn, dat Ed Sheeran de Ziggo Dome deze week rockte. Tijdens zijn verblijf in ons land, vermaakte de ster zich opperbest. Zo vertelde hij fietsen te hebben gehuurd en een bezoek te hebben gebracht aan een bierbrouwerij: “Het is echt leuk. Ik speel met het idee om hiernaartoe te verhuizen voor een jaartje of zo. Het is hier echt prettig”, zo vertelde hij dinsdag in het NOS Jeugdjournaal. Eerder vertelde Ed al veel met Nederland te hebben: Het was het eerste Europese land waar ik doorbrak en de familie van mijn vriendin is ook Nederlands”, zo zei hij toen.Taylor goes country?
Taylor Swift gaat weer tracks met een country-randje maken, zo meldde Entertainment Tonight deze week. De zangeres zou in Nashville bezig zijn met de voorbereidingen van haar zesde studioalbum. Die stad staat bekend als de bakermat van de country. Het nieuwe album moet de opvolger worden van 1989 waarmee ze een album afleverde waarmee ze in de popwereld succes wist te scoren. Van dat album kwamen de Top 40-hits Shake It Off, Blank Space, Style en Bad Blood. Insiders weten dat het nieuwe werk van TayTay rond het einde van dit jaar zal verschijnen. Taylor's eerste Alarmschijf, Love Story, had ook zo'n country-randje. 

Harry Styles wil weer scoren
Niet alleen met zijn nieuwe track, maar ook op datinggebied. Dat vertelde hij deze week aan BBC Radio 1. “Ik heb al lange tijd geen afspraakjes meer gedaan, want ik was bezig met de film en daarna met het album. Maar ik heb nog wel wat kaarsen liggen, voor wie interesse heeft.” Harry liet wel weten dat hij snurkt en gehecht is aan vaste rituelen op een dag. “Ik weet dus niet of ik nou echt heel spontaan ben.” Geeft niks, Har. Dat hebben we maar wat graag voor je over…

Meghan Trainor straalt van verliefheid
Sinds afgelopen najaar heeft Meghan Trainor een relatie met Daryl Sabara en de twee hadden een spectaculair eerste afspraakje, zo onthulde ze: “We gingen bowlen en karaoke doen”, zo vertelde ze me. “Hij zoende me op de bowlingbaan. Ik zei toen tegen mijn beveiligers dat ze weg moesten gaan, omdat ik niet bekeken wilde worden. Hij is de beste kusser ooit. Ik weet dat ik zelf heel goed ben met zoenen maar ik was verbaasd dat hij dat ook was.” Sinds de relatie met Daryl is Meghan een stuk zelfverzekerder geworden: “Ik heb me bij jongens nooit sexy gevoeld. Niemand sprak ooit uit dat mijn lichaam mooi was, tot ik Daryl ontmoette.” Hoe cute!

Talentvol ventje
Het zoontje van Alicia Keys en producer Swizz Beatz, Genesis, lijkt net zoveel talent te hebben als zijn pa en ma. Dat blijkt uit een filmpje op Instagram, dat zijn papa deze week op zijn Instagram plaatste.