Top 40 Weekly: Ed Sheeran is een tank en Justin zorgt voor record

- Nieuws

 Shawn Mendes Harry Styles Beyoncé Drake Justin Bieber Ed Sheeran Taylor Swift Deadmau5 Chris BrownThe chainsmokers
Top 40 Weekly: Ed Sheeran is een tank en Justin zorgt voor record

De week is weer voorbij. Wij zetten leukste en grappigste muzikale nieuwtjes van de afgelopen week nog eens op een rij. En natuurlijk check je ook wat sleaze en dirt!

Winnaar van de week: Beyoncé
100 miljoen volgers heeft Queen Bee nu op Instagram. Een duizelingwekkend aantal. De 35-jarige zangeres is daarmee op Instagram de vierde beroemdheid die de grens van 100 miljoen weet te passeren. Afgelopen woensdag voegde Queen Bey ruim 120.000 volgers toe aan haar totaal waarmee ze over de 100 miljoen ging. Eerder dit jaar zette Beyoncé een nieuw record met een foto waarmee ze haar zwangerschap aankondigde. Die foto kreeg in 24 uur tijd ruim 7,8 miljoen likes. Die foto is inmiddels ook de foto, die het meest vaak leuk werd gevonden. Die 100 miljoen volgers zijn knap, maar de lijst van beroemdheden met de meeste volgers wordt aangevoerd door Selena Gomez met bijna 118 miljoen volgers

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

22 Apr 2017 om 11:15 PDT
Loser van de week: Deadmau5
Wie? Je weet wel: die producer die eigenlijk nooit de Top 40 haalt. De dj beweert dat The Chainsmokers voor hun album gebruik hebben gemaakt van een ‘ghost-producer’; iemand die het nummer onder de naam van het duo heeft gemaakt. Op de vraag 'Hoe los je een probleem als The Chainsmokers op?' antwoordde hij "Simpel. Je betaalt een ghost producer.” Als je zo over je collega’s praat, dan ben je een terechte loser van de week!

Chris Brown baalt
Chris Brown is weer lekker bezig geweest. De zanger zou een uur lang aanwezig zijn in Aja Channelside in Tampa en daar ook optreden. Bij binnenkomst vertelde hij een fotograaf geen foto’s te mogen maken en toen hij dat later wel deed kreeg hij een stomp in zijn gezicht. Toen agenten ter plaatse kwamen was Chris Brown met zijn team al weer vertrokken. Chris moet volgens TMZ nu de 28.000 euro, die hij voor het optreden heeft ontvangen, terugbetalen. Ook liet de fotograaf weten een aanklacht te zullen gaan indienen.

Is Harry een dief?
Is een deel van zijn track Ever Since New York plagiaat? Harry speelde het nummer afgelopen weekeinde tijdens Saturday Night Live. Na het horen van het nummer werden via Twitter raakvlakken gevonden met het nummer Baby Blue, dat in 1971 door Badfinger op plaat werd gezet.“Die riff is noot voor noot een kopie van Baby Blue van Badfinger”, zo schreef iemand op Twitter. Of het gevolgen gaat krijgen, is nog niet duidelijk. Wat denk jij? Lijkt het echt veel op elkaar?Drake mist wat drankjes
Begin deze maand is er een vrouwelijke insluiper in de woning van Drake aangetroffen. Rond half elf in de avond constateerde een medewerker van de Canadese rapper de inbraak. Drake zelf was niet thuis. Daarbij vond de medewerker een 24-jarige vrouw in één van de slaapkamers die, liggend op het bed, een sweater van de rapper droeg. Daarop is de politie gebeld. De vrouw verklaarde toestemming te hebben gehad om de woning te betreden. De politie kon ook geen sporen van een inbraak vinden. Bij de inbraak had de vrouw alleen wat water en frisdrank gestolen. Agenten hebben de dame in kwestie meegenomen.

The Bieber Files (10) 
Op de nieuwe versie van Luisi Fonsi’s en Daddy Yankee’s Despacito is Justin Bieber te horen die zowel in het Engels, als ook in het Spaans zijn stem toevoegt aan de track. Volgens YouTube is de nieuwe versie van het nummer het meest succesvolle debuut van het jaar in de eerste 24 uur. Het nummer, dat vorige week maandag verscheen, werd toen al 20 miljoen keer aangeklikt. In Nederland is de track hard op weg om Shape Of You van Ed Sheeran te gaan verstoten van de nummer 1 in de Top 40. Of gooien Zara Larsson en Clean Bandit roet in het eten?Shawn’s Anatomy
Shawn Mendes mag er dan stoer uitzien, de zanger zwijmelt het liefst weg bij de ultieme vrouwenserie, Grey’s Anatomy. Shawn vertelde deze week: “Ik was van slag omdat ik eigenlijk verliefd werd op één van de actrices in de serie. Ik dacht dat dit meisje niet veel ouder kan zijn dan mij, maar daarbij was ik al totaal vergeten dat deze serie al echt oud is. Nu moet zij al 40 jaar zijn.” Ach, Shawn. Je weet wat ze zeggen: op een oude fiets…”

 

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op

2 Apr 2017 om 4:15 PDT
Taylor vindt Ed een tank
Time Magazine heeft deze week de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld gepubliceerd en Taylor Swift mocht voor het tijdschrift iets over Ed Sheeran schrijven, die hoog op de lijst van invloedrijkste artiesten staat: “Of het nu een keus of onbewuste ontwikkeling is: toen hij besloot te gaan voor zijn muzikale ambitie werd Ed minder jochie en meer een tank. Hij wordt beschermd door een ondoordringbaar en altijd aanwezig pantser van enthousiasme dat hem helpt om iedere terugval of onderschatting te doorstaan. Zijn reactie op ieder plan dat mislukt levert altijd direct een nieuwe op. Hij is als een vechter die weet op te staan nog voordat je door hebt dat hij neer is geslagen”

Jesy Nelson zat op Zweinstein
Tijdens een interview op de Australische radio bevestigde Jesy Nelson van Little Mix dat ze als actrice een aantal grote titels op haar naam heeft geschreven: Harry Potter En De Vuurbeker en About A Boy. Heel erg bijzonder was de rol van Jesy in de Harry Potter-film niet, want de zangeres was misschien net een seconde te zien: “Je kunt me zien als je de video stilzet.” De zangeres gaf toe dat ze dat zelf ook iedere keer doet, als ze de film kijkt. Ijdeltuitje…

Jesy Nelson in Harry Potter!!!!!❤❤❤❤