Taylor Swift in de afprijzing

- Nieuws

 Taylor Swift
Taylor Swift in de afprijzing

Een opvallende move van Taylor Swift die haar laatste single, Look What You Made Me Do, in de Verenigde Staten heeft afgeprijsd.

Afgelopen week stond de single van Taylor Swift voor de derde week op de eerste plaats van de Billboard Hot 100. Om het succes van de track te verlengen is de prijs van het nummer in iTunes nu verlaagd naar 69 dollarcent. Ongetwijfeld in de hoop om de voornaamste concurrent, Bodak Yellow van Cardi B, op afstand te houden.


Bodak Yellow had al de prijsstelling van 69 dollarcent en die track stond de afgelopen twee weken direct achter Look What You Made Me Do genoteerd in de Amerikaanse hitlijst. Taylor Swift trok deze week al meer aandacht rond de single met het publiceren van beelden van de opnames van haar opvallende videoclip.


Dit weekend was het effect van de prijsverlaging van de track van Taylor Swift al zichtbaar in de Verenigde Staten. Look What You Made Me Do wist opnieuw de eerste plaats van de iTunes-lijst te bezetten met daarachter Rockstar (van Post Malone en 21 Savage) en Bodak Yellow (van Cardi B) op nummer twee en drie.