Swalla van Jason Derulo, Nicki Minaj en Ty Dolla $ign is Alarmschijf

- Nieuws

 Jason Derulo
Swalla van Jason Derulo, Nicki Minaj en Ty Dolla $ign is Alarmschijf

Genoeg mooie modellen in de video van de nieuwe Alarmschijf, Jason Derulo's Swalla. Maar volgens geruchten zou Jason daar tijdens de opnames geen oog voor hebben gehad.

Volgens de Amerikaanse roddelpers zou de zanger zijn gevallen voor Nicki Minaj. Zelf is hij daar helder over: “Ik vind Nicki een waanzinnig prachtige chick en ze is supergetalenteerd. Ik ben alleen bezet. Ik doe het rustig aan. Ik probeer het deze keer anders te doen, want alle vorige keren ging het mis met mijn relaties.”

Druk baasje
Ondertussen heeft Jason heel wat anders aan zijn hoofd. Zo onthulde hij pasgeleden zijn eigen kledinglijn en droomt hij ervan om in een Hollywoodfilm te spelen, na gastrollen in de series Empire en Lethal Weapon. “Dat is iets wat ik al heel lang zou willen doen. Maar telkens komt er weer een muzikaal project tussendoor. Ik wil er echt tijd voor vrij gaan maken.”

Dat wordt lastig dit jaar, want de Amerikaan werkt aan een nieuw album dat binnenkort moet verschijnen. “Ik heb geweldige tracks opgenomen, die ik maar wat graag wil delen met de wereld. Er staan ook enkele dope, onverwachte samenwerkingen op!” Op Swalla check je naast Jason ook Nicki Minaj en Ty Dolla $ign en de komende week hoor je deze track extra vaak op Radio 538.