Student mee op tour met The Chainsmokers

- Nieuws

 Lost FrequenciesThe chainsmokers
Student mee op tour met The Chainsmokers

The Chainsmokers zijn onder de indruk van een student van de Berklee College Of Music in Boston en hebben besloten hem mee te nemen op tournee.

Afgelopen maandag deelde het duo via Instagram een piano-versie van hun actuele hit, Paris. Tony Ann speelde het nummer op zijn piano en maakte er bijna een klassieke ouverture van. De heren waren zo onder de indruk dat ze hem hebben benaderd om mee te gaan op tournee. Ann mag daarbij van geluk spreken dat ze hem gespot, want op zijn Instagram waren er op dat moment nog maar 2.000 volgers.


“Yo… hoe getalenteerd is deze jongen, Tony Ann. Wat een waanzinnige cover van Paris. We kwamen Tony online tegen toen hij een eerdere cover bracht van onze muziek. Het was zo goed dat we hebben besloten hem mee te nemen op onze Memories Do Not Open Tour. Dat laat maar weer eens zien dat je nooit weet wat er kan gebeuren”, zo schreven ze onder de video.


Inmiddels is ook duidelijk dat Lost Frequencies een zevental shows met The Chainsmokers zal gaan doen. Van 26 mei tot en met 10 juni reist hij, samen met Kiara en Emily Warren, mee op de tournee door Canada en de Verenigde Staten.
 

 

 

Yo how talented is this guy @tonyann_ What an amazing cover of Paris! We found Tony online from an older cover he did of our music! It was so good we decided to bring him on our #MDNOTour this spring! Just shows you never know what's gonna happen! Make sure you check this out and get a ticket for our upcoming tour which is gonna be so incredible! (Ticket link in bio)

Een video die is geplaatst door The Chainsmokers (@thechainsmokers) op

6 Feb 2017 om 3:35 PST  

SUPER EXCITED TO SUPPORT @thechainsmokers on their #MemoriesTour2017