Streaming Top 40: Jonna Fraser hoogste nieuwe

- Hitlijsten

 Jonna Fraser
Streaming Top 40: Jonna Fraser hoogste nieuwe

Architect, de samenwerking van Jonna Fraser met Sevn Alias en Frenna, is de hoogste binnenkomer in de Streaming Top 40.

Na binnenkomst op nummer 1 wist Patsergedrag (van Sevn Alias, Lil Kleine en Boef) de streaminglijst ook de drie daaropvolgende weken aan te voeren. Deze week zijn er wijzigingen in de top 3 en afgelopen week zagen we de opmars van Havana (van Camila Cabello en Young Thug) al met de stijging van 10 naar 3. Weet Havana het verschil met Patsergedrag te overbruggen of leidt het Nederlandse trio voor de vijfde week?

Ondertussen komt de volgende track met Sevn Alias de Streaminglijst binnen vliegen. Architect, de track van Jonna Fraser waarop naast Sevn ook Frenna te horen is, is de hoogste van vijf nieuwe hits in de Streaming Top 40. Daarin is How Long (van Charlie Puth), afgelopen week nieuw op nummer 39, de snelste stijger.

Afgelopen week verliet Op De Weg (van Equalz, Adje en Cho) na vier weken de bovenste helft van de lijst. Deze week gaat het hard omlaag voor de track want het is nu zelfs de snelste zakker in de Streaming Top 40.

De complete lijst check je donderdagochtend op top40.nl. Wil je woensdagavond de lijst al zien dan kun je hier een Top 40-account aanmaken.