Stevie Wonder zingt voor First Lady

- Nieuws

 Stevie Wonder
Stevie Wonder zingt voor First Lady

Afgelopen woensdag was Michelle Obama voor het laatst te gast in een tv-programma als vrouw van de Amerikaanse president.

De First Lady was te gast in The Tonight Show van Jimmy Fallon. Daar kwam ook Stevie Wonder die speciaal voor haar het nummer My Cherie Amour zong. Dat deed hij echter met een andere tekst: “Ik hou van je, Michelle. Ik moet je bekennen dat ik dit nummer heb geschreven maar nu de woorden een beetje heb veranderd”, zo zei hij vooraf. De tekst luidde daarna: “” My Michelle amour, lovely as a summer day. My Michelle amour, as sweet as flowers bloom in May. My Michelle amour, you're the only one that we adore. You'll always be first lady in our lives.”

 

Na zijn optreden nam Stevie plaats op de bank naast Michelle. “Ik hou nu de hand van de First Lady vast. Laat de president het niet weten”, zo zei hij. Michelle liet op haar beurt weten dat de liefde voor de muziek van Stevie Wonder een ‘voorwaarde’ was toen ze Barack leerde kennen.

 

Stevie Wonder is performing a special medley of "Isn't She Lovely" and "My Cherie Amour" for @FLOTUS Michelle Obama! #FallonTonightpic.twitter.com/XNlnUElosx

— Fallon Tonight (@FallonTonight) January 12, 2017