Stevie Wonder trots op straatnaam

- Nieuws

 Stevie Wonder
Stevie Wonder trots op straatnaam

Jarenlang woonde Stevie Wonder in Detroit. Inmiddels is hij verhuisd maar de Amerikaanse stad heeft toch een straat naar hem vernoemd.

Afgelopen woensdag werd ‘Stevie Wonder Avenue’ onthuld in het bijzijn van de zanger zelf. “Dit is gewoon een geweldig moment. Dit moment zal ik vastleggen en voor altijd herinneren”, zo zei de 66-jarige zanger. De plek is bijzonder voor Wonder omdat het vlakbij het oude hoofdkantoor van Motown Records zit waar ooit de loopbaan van de zanger begon.


Tijdens de ceremonie had Stevie Wonder nog wel wat serieuze teksten te delen, zo schrijft Huffington Post: “Ik heb nog nooit iemand van jullie gezien. Dus wanneer ik dingen hoor over mensen die elkaar niet mogen vanwege de kleur van hun huid dan is dat voor mij absurd en barbaars. Laat de kleur niet bepalen wie je bent”, zo concludeerde hij met een knipoog.


Deze week verscheen de video bij Faith, het nummer dat Stevie Wonder en Ariana Grande samen op hebben genomen voor de film Sing en dat deze week in de Tipparade staat.

"Signed, Sealed, Delivered..." RT @wjrradio: Stevie Wonder Avenue! #street4stevieDetroit@ChrisRenwickWJRpic.twitter.com/cowfjkVvft

— Dave Lambert (@DLambertsOnline) December 21, 2016