Slechte week voor Tyga

- Nieuws

 Tyga
Slechte week voor Tyga

Rapper Tyga heeft beslist niet zijn beste week. Zo werd hij opgepakt en hoorde hij een geldbedrag tegen zich geëist worden.

De rapper, die al jarenlang kampt met financiële problemen, werd in 2015 aangeklaagd vanwege het slaan van een fan tijdens een concert. Die claimde een hoofdtrauma te hebben en permanente angst waarop de rechter haar een schadevergoeding van 220.000 euro toekende. Dat bedrag staat nog steeds open en nu heeft de rechter hem laten weten dat hij wel degelijk moet betalen. Het bedrag is, door het uitblijven van een betaling, opgelopen tot bijna 233.000 euro. Probleem voor de rapper is dat er nog andere schuldeisers in de rij staan.

In het bakje van ‘nog te betalen’, dat de rapper zal hebben, kwam deze week nog een geldboete. De rapper werd in Hollywood staande gehouden voor een alcoholcontrole. Hij werd meegenomen naar het bureau waar werd geconstateerd dat hij niet had gedronken, zo meldt TMZ. Toch kreeg hij een bekeuring omdat hij rondreed met de verkeerde kentekenplaten.