Shawn Mendes met Hailey Baldwin op rode loper

- Nieuws

 Shawn Mendes Rita Ora Beyoncé Rihanna Katy Perry
MET Gala - Beyoncé - Rihanna - Rita Ora

Shawn Mendes verscheen deze maandag met Hailee Baldwin op de rode loper van het MET Gala.

De afgelopen twee jaren hadden we verschillende nieuwe sterrenkoppels op de rode loper. Zo liet Zayn Malik zich in 2016 voor het eerst officieel zien met Gigi Hadid terwijl Selena Gomez dat vorig jaar deed met The Weeknd. Dit keer debuteren Shawn Mendes en Hailee Baldwin als setje op een officiële gelegenheid.

Het was maandag bij het Metropolitan Museum Of Art in New York een komen en gaan van sterren die elk hun eigen modestatement af wilden geven. De opwachting die Katy Perry wilde maken verliep niet al te vlekkeloos. De zangeres wilde arriveren in een auto uit de jaren 30. De machine had echter startproblemen maar wist de eindstreep uiteindelijk toch te halen, zo meldt TMZ. Perry droeg een kolossale jurk met engelenvleugels.

Ook Rihanna koos voor een ‘hemelse’ aanpak in het thema ‘Heavenly Bodies’ door een pauselijke mijter te dragen bij haar creatie. Rita Ora kleedde zich in het zwart en contrasteerde haar enorme sleep met een minimalistisch geel tasje.

Grote afwezige op het MET Gala was Beyoncé. De zangeres liet verstek gaan vanwege een vakantie met het gezin. Beyoncé zou zich door Dundas laten kleden maar volgens Entertainment Tonight verraste Jay-Z haar met een vakantie om energie op te doen voor hun On The Run II-tournee.

(Foto's: BSR Agency)