Sean Paul werkt liever met vrouwen

- Nieuws

 Becky GSean paul
Sean Paul werkt liever met vrouwen

Afgelopen week verscheen Mad Love, de nieuwe single van Sean Paul. De Jamaicaan wist voor zijn nieuwste wapen de assistentie te krijgen van David Guetta en Becky G.

“Veel van mijn liedjes gaan over liefde en over het hebben van een geweldige tijd. Dat is gewoon. Als ik dan een feestje bouw dan doe ik dat met vrouwen. Ik heb wel eens nummers gedaan met andere artiesten, zoals Enrique en Daddy Yankee. Maar de meest fenomenale nummers voor mij zijn toch echt met vrouwen”, zo laat hij weten.

“Karol G is een geweldig talent. Ze kwam daadwerkelijk naar Jamaica om met me te werken. Becky… ik ben echt trots op de manier waarop ze zich omhoog heeft gewerkt. Ze is iemand met drie ijzersterke punten; ze kan dansen, ze kan zingen en ze weet raad met teksten”, aldus Paul in gesprek met Billboard.

Voor wat betreft Mad Love is het de bedoeling dat er ook een Latin-versie van het nummer komt. En dat zal voor Sean Paul geen makkelijke missie worden: “Ik had beter mijn best moeten doen met Spaans op school. Toen ik mijn eerste hit had in de Latin-markten kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan. Ik dacht ‘potver… ik zou willen dat ik er meer aan had gedaan om de taal te leren’.”

(Foto: BSR Agency)