Rudimental pakt Alarmschijf

- Nieuws

 Rudimental Major Lazer Anne-Marie
Rudimental pakt Alarmschijf

Opeens waren ze daar in 2012: de mannen van Rudimental. In de zomer waarin Nederland in de groepsfase van het EK-voetbal werd uitgeschakeld, stegen zij wel tot grote hoogte in de Top 40 met hun hit Feel The Love (met John Newman). Inmiddels staan ze met These Days nog in de lijst, maar de volgende hit is in aantocht.

De cijfers van Rudimental in eigen land zijn indrukwekkend. Amir Amor, Piers Agget, Kesi Dryden en DJ Locksmith stonden met hun eerste twee albums (Home en We The Generation) op 1 in het Verenigd Koninkrijk en ook hun singles doen het steevast goed. De oogst? 10 hits bij de bovenste 40 van de Official Singles Chart, waarvan er drie op nummer 1 belandden. Onder die drie ook hun huidige Top 40-hit These Days.

Collabs
Begin september verschijnt Toast To Our Differences, het derde album van het viertal. Wat we kunnen verwachten? In ieder geval een hoop dikke samenwerkingen. Werkte de groep op These Days nog samen met Macklemore, Jess Glynne en Dan Caplan, aan hun nieuwe track Let Me Live deden Major Lazer, Anne-Marie en Mr Eazi mee. Die laatste, Nigeriaanse zanger ken je misschien wat minder goed. Zijn echte naam is Oluwatosin Oluwole Ajibade en hij heeft al twee mixtapes op zijn naam staan.

De komende week hoor je Let Me Live extra vaak op Radio 538, want het is de nieuwe Alarmschijf!

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!