Robbie Williams rookte joint in paleis

- Nieuws

 Robbie Williams
Robbie Williams rookte joint in paleis

Robbie Williams heeft in een gesprek met The Sun laten weten dat hij wel eens een jointje heeft gerookt binnen de muren van Buckingham Palace.

De zanger sprak over zijn bezoek aan het paleis bij het jubileumconcert voor de Britse koningin in 2012. “Overgeven in Buckingham Palace? Nee. Ik rookte wel een jointje in Buckingham Palace”, zo liet de 42-jarige zanger weten.

“Ik mag best genieten op z’n tijd als ik de controle maar niet verlies. Ik moet voor mijn dochter zorgen. Nu ik die verantwoordelijkheid op mijn schouders heb zorgt ze dus ook voor mij. Ik betwijfel trouwens of ze net als mij zal zijn. Maar mocht dat gebeuren dan weet ik wat ik moet doen. Dat is er voor zorgen dat ze de best mogelijke drugs krijgt die ik dan wel voor haar mee zal nemen.”

Robbie Williams is overigens niet de eerste beroemdheid die laat weten drugs te hebben gebruikt op het Koninklijke paleis. John Lennon vertelde ooit een jointje te hebben gerookt op het toilet en ook acteur en komiek Stephen Fry zou er wel eens hebben gesnoven.