Robbie in tranen om Manchester

- Nieuws

 Robbie Williams
Robbie in tranen om Manchester
De zanger is morgen één van de artiesten die met Ariana Grande te zien is tijdens het benefietconcert  in het cricketstadion Emirates Old Trafford. Robbie trad op in het Ethiad Stadium van Manchester City, dat enkele kilometers van de Manchester Arena ligt, waar de aanslag plaatsvond.

Not scared
The Robster liet een deel van zijn Angels over aan zijn publiek. En hoewel hij dat vaker doet, was het volgens The Daily Telegraph een bijzonder moment. Zo vertelt een bezoeker tegen dat krant dat iedereen elkaar vasthield en meezong en huilde. Ook veranderde hij de tekst van zijn nummer Strong in “Manchester we’re strong, we’re strong, we’re strong”. Aan het begin van de show riep hij nog: “We are Manchester en we’re not scared!”.

Het optreden was meteen ook weer een testcase voor de veiligheidsdiensten van Manchester, maar ongeregeldheden bleven uit. Het gerucht gaat overigens dat Robbie zich weer bij Take That zou voegen, tijdens het One Love Manchester-concert. De groep zou als eerste het podium betreden.

Het concert is zondag in Nederland live te volgen op NPO 3.