Relatie Liam Payne ging niet over rozen

- Nieuws

 One Direction
Relatie Liam Payne ging niet over rozen

De relatie tussen Liam Payne en Cheryl ging duidelijk niet over rozen. De twee hebben inmiddels zoon Bear, maar de zanger van One Direction onthuld dat de relatie op een bepaald moment aan een zijden draadje hing.

Cheryl had er op een bepaald moment helemaal geen zin meer in. Dat onthulde hij in een gesprek met The Sun rond zijn aanstaande album: “Er is een nummer op het album dat eigenlijk een telefoongesprek tussen mij en haar. Op dat moment wilde zij het eigenlijk loslaten. Dit is al wel een tijdje geleden. En je hoort mij dan zeggen ‘nee, nee, nee, dit gaat allemaal goed komen. Maak je geen zorgen, geef het de tijd.”

Payne beschrijft zijn relatie met Cheryl inmiddels als ‘geweldig’: “Ze is geweldig en dat heeft alles te maken met haar geweldige steun. Duidelijk… ik ben net begonnen als vader en doe nu promotie voor mijn nieuwe single en zij zorgt er voor dat ik me nergens druk om hoef te maken. Ze zegt me dan ‘je moet gaan en je werk doen. Doe je werk’. Bear is prachtig en ik mis hem ontzettend.”