Reacties op DJ Mag-titel

- Nieuws

 Kaskade 3lau Axwell Dimitri Vegas & Like Mike

De Belgische Dimitri Vegas en Like Mike zouden flink hebben geïnvesteerd om hun titel als ‘beste dj ter wereld’ bij DJ Mag veilig te stellen

Namens de dj’s gingen promotieteams op pad om stemmen te verzamelen. Dat deden ze met speciale teams. Het AD wist te achterhalen dat er soms wel 60 meisjes het land in werden gestuurd om via Facebook te stemmen. Ook het management van het duo ontkent de acties niet.


Op een tweet van 3LAU om de top 3 dj's samen in de studio te zetten voor de beste productie-tip reageerde Hardwell: “Kom maar halen. Laat ze hun iPads meenemen zodat ze notities kunnen maken.” De opmerking verdween later van Twitter. 3LAU schreef zelf eerder “Het feit dat Martin Garrix niet de #1 is bewijst dat de DJMag de grootste grap op de planeet is.”


Axwell: “Weet je wat het allermooiste is… wij hebben niemand gevraagd om voor ons te stemmen. Niemand. Zonder iets te doen zijn we 17e geworden! Door op die plek te komen met jullie liefde betekent zoveel meer dan op 1 te staan met een verschrikkelijke hoeveelheid werk!”
 

Kaskade: “Ik waardeer het dat iemand de moeite neemt om op me te stemmen. Maar het is prima om je tijd ergens anders aan te besteden. Deze competities staan niet op mijn radar. Ik heb geen middelen om campagne te voeren voor iets dat alleen maar dient als Facebook-stunt of om pagina-views op een website te bereiken. De integriteit van het stemproces is nooit solide geweest”, zo schreef hij op Twitter.