Ray J in gevecht met Celebrity Big Brother

- Nieuws

Ray J in gevecht met Celebrity Big Brother

Rapper Ray J is in gevecht met de makers van de show Celebrity Big Brother. Hij vindt dat de makers hem 250.000 pond verschuldigd zijn.

Ray J moest in januari het Britse Big Brother-huis verlaten, omdat hij met spoed een behandeling bij de tandarts moest ondergaan. Daardoor was hij acht dagen niet te zien in het huis. Volgens hem is hij tijdens die acht dagen niet doorbetaald. Sterker nog: hij mocht daarna niet meer deelnemen aan het programma. Daarom eist hij nu een flinke cheque.

“We zijn in een flinke juridische strijd verwikkeld over het geld dat hij nog moet krijgen,” vertelt een woordvoerder van de 36-jarige rapper tegen The Sun. “Ze zijn hem in totaal 250 duizend Amerikaanse dollars verschuldigd. Onze advocaten en die van Big Brother proberen nu tot een overeenstemming te komen.”

Mocht dit alles niet lukken, zo vertelt zijn management tegen The Daily Mail, dan schroomt Ray J niet om naar de rechter te stappen en er echt een zaak van te maken. “De producers wilden geen gezondheidsrisico’s nemen. Maar in zijn contract staat daar niets over en volgens zijn eigen tandarts en medische team kon er niets gebeuren.” Wordt ongetwijfeld vervolgd.