Phil Collins is volhouder

- Nieuws

 Phil Collins
Phil Collins is volhouder

Phil Collins heeft afgelopen weekeinde noodgedwongen een bezoek aan het ziekenhuis moeten brengen, kort voor zijn optreden in Newcastle.

De gezondheid van de 66-jarige zanger laat duidelijk te wensen over en afgelopen zaterdag heeft hij het Freemans Hospital in Newcastle bezocht. Volgens de Britse Metro zat Phil Collins in een rolstoel toen hij naar buiten kwam. “Ik ben verbaasd dat de show vanavond door zal gaan want hij is echt niet in orde”, zo liet de chauffeur van Collins weten aan de toegesnelde pers.

Het concert in de Metro Arena ging overigens gewoon door. Deze zomer moest Collins ook al een aantal optredens annuleren nadat hij was gevallen in de badkamer en een hoofdwond had opgelopen. Toen werd hij geopereerd.

Dat Phil Collins van geen ophouden wil horen bleek eind vorige maand toen hij een volgende reeks concerten aankondigde in zijn Not Dead Yet-tour. Tussen 22 februari en 23 maart zal ij 11 concerten geven in Brazilië, Mexico, Peru, Chili, Uruguay, Argentinië en op Puerto Rico.