Paris Jackson: 'Michael is vermoord'

- Nieuws

 Michael Jackson
Paris Jackson: 'Michael is vermoord'

Paris Jackson gelooft nog steeds dat haar vader is vermoord en heeft zelf ook een paar keer zelfmoord proberen te plegen.

Het is voor het eerst dat de 18-jarige Paris een boekje open doet over haar moeilijke tijd. De dochter van de muzieklegende zegt tegen Rolling Stone dat haar vader in 2009 is vermoord. “Hij heeft vaak hints gegeven over mensen die achter hem aan zaten. Op een gegeven moment zei hij ‘ze gaan me op een dag vermoorden’”, zo deelt Paris. Volgens de media is de zanger op 50-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand. Zijn dochter denkt daar anders over: “Het klinkt als een samenzweringstheorie, het klinkt als bullshit, maar alle echte fans en mensen in zijn familie weten het. Het was voorbereid. Veel mensen wilden hem dood.”

De zanger overleed toen hij bezig was met het repeteren voor shows in de O2 Arena in Londen. De mensen met wie hij toen samenwerkte hebben te maken met zijn dood: “AEG Live behandelt artiesten niet goed. Ze werken ze de de dood in.” 

 

Paris was ook bang voor de gezondheid van Justin Bieber. “Hij was erg moe. Ik keek naar mijn kaartje en zag AEG Live en dacht direct terug aan die tijd en de vermoeidheid van mijn vader."