Ophef rond foto Katy Perry

- Nieuws

 Katy Perry
Ophef rond foto Katy Perry

Fans van Katy Perry en dan vooral uit India hebben met verbazing gereageerd op een foto die ze plaatste op haar Instagram.

current mood

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

I love her, I have no words 😍 @katyperry #katyperry #katycats #KP4 #keiry 😏

A post shared by KATHERYN HUDSON ❤ (@katyperrygoals) on

I love her, I have no words 😍 @katyperry #katyperry #katycats #KP4 #keiry 😏

A post shared by KATHERYN HUDSON ❤ (@katyperrygoals) on

De zangeres deelde afgelopen woensdag een foto met daarop de afbeelding van Kali, de Hindoe-god van tijd, schepping en vernietiging. Daarbij stond Kali op het lichaam van haar mannelijke tegenpool, Shiva. Daarbij schreef ze de tekst ‘mijn mood van het moment’. Een dag later was er vooral kritiek van volgers uit India. Vooral het feit dat de zangeres een religieuze afbeelding gebruikte viel slecht. De meeste fans vroegen Perry de afbeelding te verwijderen.


Katy Perry reageerde niet op alle ophef en heeft de foto ook niet verwijderd. Wel heeft ze sindsdien al weer nieuwe afbeeldingen toegevoegd.

 

Via Snapchat maakte de 32-jarige zangeres nog een statement. Zo proefde ze een nieuw drankje van Starbucks dat deze week tijdelijk verkrijgbaar is. Een grote liefhebber is Perry, die in de clip een pruik draagt, niet. Ze spuugde het drankje namelijk snel weer uit. "Ik hou er niet van om mijn eigen bloed te drinken", zo schreef ze.  En dat slaat dan weer op de eenhoorn, één van de iconen van Perry dat toevalligerwijs ook weer in het drankje van Starbucks, de Unicorn Frappaccino, is terug te vinden.
 

 

current mood

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

18 Apr 2017 om 6:57 PDT  

I love her, I have no words  @katyperry #katyperry #katycats #KP4 #keiry 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperrygoals) op

20 Apr 2017 om 10:25 PDT