Olly Murs heeft een gebroken hart

- Nieuws

 Olly Murs
Olly Murs heeft een gebroken hart

Een break-up kan soms diepe sporen nalaten. Dat bewijst ook Olly Murs, die zijn ex Francesca Thomas maar moeilijk kan vergeten.

De Wrapped Up-zanger en Francesca waren al jaren samen, tot het stel er in september 2015 een punt achter zette. “Het is echt zwaar om door een periode na het einde van een relatie te gaan,” vertelt Olly tijdens zijn concert in de Londense O2 Arena. “Het is niet leuk om een gebroken hart te hebben. Die van mij is nog steeds gebroken.”

Hij was erg openhartig tegen zijn publiek. Zo sprak Olly, nadat hij zijn track Grow Up had gezongen: “Misschien moet ik echt maar eens volwassen worden. Tijdens mijn vorige relatie vertelde mijn vriendin dat vaak. Ik ben niet perfect en ik weet dat ik niet perfect ben."

Vreselijk nummer
Later tijdens de show vertelt de zanger dat hij zijn nummer I Need You Now niet meer zo vaak zong, vanwege zijn ex: “Heel eerlijk: ik ben single. Het volgende nummer dat ik ga zingen, is een track die ik jarenlang heb gezongen, maar mijn vriendin vond het nummer vreselijk. Dus heb ik het jarenlang niet meer opgenomen in mijn setlists."

“Maar laat ik één ding duidelijk maken: ik heb haar niet gedumpt omdat ze het nummer niet leuk vond. Zo ben ik niet.” I Need You Now is voor Olly actueler dan ooit: “Het gaat over het vinden van de ware vrouw. En dat ga ik ook proberen te doen!”