Olly Murs gaat los met kerst

- Nieuws

 Olly Murs
Olly Murs gaat los met kerst

Olly Murs ziet kerst vooral als het einde van een bewogen jaar. Hij presenteerde in 2015 een matig seizoen van X Factor en leek aan populariteit te verliezen. Maar met een nummer 1-album in de UK op zak, gaat het weer beter met hem.

“Ik heb echt op Kerstmis gewacht. Nu kan ik echt goed vieren dat mijn album 24HRS naar nummer 1 ging,” vertelt de Britse zanger. “Ik heb zelfs iedere dag in december iets ‘kerstigs’ gedaan, om naar die dag toe te werken. Ik kan echt niet wachten om met mijn vrienden op stap te gaan!”

Billy No Mates
Toch zag de Wrapped Up-zanger nog wel wat problemen: “Ze hebben allemaal vriendinnen, dus er wordt niet meer zoveel van hen toegestaan. Ik ben single, dus ik voel me soms echt ‘Billy No Mates.” Zo’n avondje stappen levert natuurlijk ook weer de nodige volle glazen op. “Mijn ergste kater was met Kerstmis vorig jaar. Mijn vader schonk toen een bepaalde whiskey, Knob Creek. Een vreemde drank, maar erg smaakvol!”

“Op kerstavond vulde hij mijn glas telkens een beetje bij. Maar om zes uur ’s ochtends werd ik wakker met een knallende hoofdpijn en het duurde een tijd voordat die wegtrok. Eerste kerstdag was dus een stuk minder leuk, maar mijn vader en ik zaten wel voor het eerst samen aan de drank. Het was drank voor echte mannen. Dus de kater was ook speciaal.”