Normani Kordei denkt terug aan orkaan

- Nieuws

 Fifth Harmony
Normani Kordei denkt terug aan orkaan

Voor Fifth Harmony-zangeres Normani Kordei was de periode dat orkaan Katrina verwoestingen aanrichtte de moeilijkste in haar leven.

Kordei blikte terug op de periode in 2005 waarin het natuurgeweld haar thuisbasis New Orleans verwoestte. Zonder de hulp van haar familie had ze die tijd fysiek en emotioneel niet overleefd. “Mijn familie was er letterlijk voor absoluut alles. Ik moest veel overwinnen. Zonder hun steun had ik in geen miljoen jaar de moed kunnen krijgen om auditie te doen voor X Factor en ik heb geen idee wie ik dan vandaag zou zijn.”


“De hele stad werd geëvacueerd. Iedereen vertrok. Ik bedoel… er dreven lichamen in het rond. Het was mijn kindertijd, alles dat ik wist en al mijn herinneringen verdwenen”, zo zei ze maandag in een aflevering van Dancing With The Stars. De woning van Normani werd compleet verwoest en ze moest met haar ouders en oma verhuizen naar Houston.


Ook vertelde ze over de moeilijke tijd die ze als 5-jarige doormaakte toen haar moeder te horen kreeg dat ze borstkanker had: “Het was echt zwaar om haar daar doorheen te zien gaan. Ze bleef sterk, dat weet ik, voor mij en ons gezin.”