'Zayn heeft me echt pijn gedaan'

- Nieuws

 Zayn Louis Tomlinson
Zayn

Zayn hoeft niet meer aan te kloppen bij zijn voormalige One Direction-collega Louis Tomlinson. Die is nog altijd flink gekwetst, omdat hij niet was komen opdagen bij de uitvaart van zijn moeder. 

De dood van zijn moeder was voor Louis een heftige gebeurtenis in een enorm drukke periode. Tegen The Sun vertelt hij voor het eerst over die tijd. Vanuit de hele wereld vlogen zijn andere One Direction-maatjes Harry Styles, Liam Payne en Niall Horan over om hem te steunen. Maar van Zayn hoorde hij niets. Terwijl zij toch jarenlang min of meer op elkaars lip zaten.

Kippenvel
'Ik heb nog steeds kippenvel,' vertelt Louis, die zich de nacht nog goed herinnert, waarin zij er voor elkaar waren. "Het was gewoon zo speciaal om iedereen daar zien. Harry, Niall en Liam... hun steun was wat ik die avond nodig had." Ik had een paar telefoontjes met hem, nadat ik mijn moeder had verloren. Alle jongens wilden die nacht komen, maar hij liet zich niet zien." Sindsdien zijn de twee niet meer on speaking terms. "Eerlijk gezegd is het daarna nooit echt beter geworden."

Check hier de lyrics van Back To You, Louis' collab met Bebe Rexha, die in de Top 40 tot 17 kwam.

Foto: BSR Agency