X is de nieuwe Alarmschijf

- Nieuws

 Jonas Brothers Karol G
Jonas Brothers | Karol G

Kunnen we op vakantie of niet? Het is de vraag die veel Nederlanders zich momenteel stellen. In ieder geval zorgen de Jonas Brothers en Karol G alvast voor één van de soundtracks van de zomer. X hoor je de hele komende week als Alarmschijf op Qmusic.

Tot nu toe stond Karol G nog maar één keer in de Nederlandse Top 40. Je hoorde de Colombiaanse vorig jaar op China van Anuel AA, Daddy Yankee, Ozuna en J Balvin en die track kwam niet verder dan de 33e plaats. In Zuid-Amerika en Zuid-Europa is de Colombiaanse een superster en heeft ze meerdere nummer 1-hits op haar naam staan. Zo was Tusa (met Nicki Minaj) de afgelopen maanden al een nummer 1-hit in Argentinië, Mexico en Ecuador en ook in Spanje en Frankrijk deed het nummer het lekker. In Nederland werd het tot nog toe geen hit. Karol, die in het echt Carolina Navarro heet, werkte ook al vijf keer samen met Anuel AA en dat is niet verrassend. De twee hebben namelijk sinds 2018 een relatie met elkaar.

View this post on Instagram

LILO & STITCH 🥶🐷

A post shared by KAROL G (@karolg) on

Oorwurm
Misschien had je Karol G niet zo snel een track zien opnemen met de Jonas Brothers. Tussen de genres van de twee artiesten gaapt namelijk een aardig gat. Toch lukte het de mannen om de reggaeton-ster te strikken en over het resultaat zijn ze erg tevreden. Zo liet Kevin al weten: “Ik heb X al wekenlang in mijn hoofd zitten. Dat had ik ook bij What A Man Gotta Do en Sucker. Waarschijnlijk komt het omdat ik heel veel naar onze eigen muziek luister. Dat X nu blijft hangen wil toch wat zeggen… Wij willen onze fans ook in deze moeilijke tijd muziek brengen waar ze van kunnen genieten, waar ze hun zinnen mee kunnen verzetten en waar ze vrolijk van kunnen worden. Ik denk dat dit met X wel gelukt is.”

Zowel voor Karol G als voor de broers is X de eerste Alarmschijf.  Één keer eerder werd een track met de titel X Alarmschijf: dat was de track van Nicky Jam en Daddy Yankee in 2018. Later werd het een top 3-hit.

Bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: YouTube