Willow jongste act met Alarmschijf

- Nieuws

 P!nk Willow Sage Hart
Willow jongste act met Alarmschijf

9 jaar is Willow Sage Hart, de dochter van P!nk, slechts. Daarmee is ze de jongste artiest ooit die de Alarmschijf weet te pakken. Cover Me In Sunshine (met mama P!nk) hoor je de komende week extra vaak bij Qmusic.

Willow zong de afgelopen tijd wel vaker met haar moeder. De coronacrisis hakte er ook in huize P!nk goed in, ook al had de zangeres net een succesvolle tour achter de rug die in 2019 nog de Johan Cruijff Arena en het Malieveld in Den Haag aandeed. Optreden was nauwelijks een optie, maar het schrijven en opnemen van liedjes kon natuurlijk wel. Dat heeft de Amerikaanse zangeres dan ook gedaan en Cover Me In Sunshine is daar één van de resultaten van.

Troost
Net als heel veel andere artiesten heeft P!nk ook TikTok ontdekt. Daar plaatste ze onlangs al een stuk van het nummer met haar dochter. Het leverde hartverwarmende reacties op. "Het afgelopen jaar heeft ons zoveel gebracht,” zo liet de Amerikaanse zangeres bij de release weten. “Verdriet, eenzaamheid, angst, we hebben het allemaal gevoeld. Willow en ik vinden troost in muziek, daarom brengen we graag dit nummer uit."

Metalband
Of we P!nk’s zoontje Jameson ook snel op een Alarmschijf zullen horen, is nog de vraag. Volgens haar is hij meer geschikt als zanger van een steenharde metalband… Voor zijn moeder is Cover Me In Sunshine haar 24e Alarmschijf. Daarmee is ze na Rihanna (29) en Madonna (25) de act met de meeste Alarmschijven achter haar naam. Willow verslaat JoJo als jongste artiest die de Alarmschijf weet te pakken. JoJo was in 2004 13 jaar oud toen ze met Leave (Get Out) de schijf greep.

Check bijna alle Alarmschijven vanaf 2000 in onze playlist op Spotify!