'Voorlopig geen nieuwe tracks Justin Bieber'

- Nieuws

 Justin Bieber
Voorlopig geen nieuwe tracks Justin Bieber

We zullen Justin Bieber voorlopig moeten missen in de hitlijsten. Volgens People heeft de zanger absoluut geen plannen om de komende tijd nog nieuwe muziek uit te brengen.

Justin geniet enorm van een leven zonder verplichtingen en zou dat nu nog niet willen missen. Daarnaast wil hij nu vooral genieten van zijn vrouw Hailey Baldwin. Helaas voor The Biebs wil Hailey wel weer zo snel mogelijk aan de slag. Ze heeft net een campagne voor Tommy Hilfiger binnengesleept en peinst er niet over om maar een beetje thuis te gaan zitten.

Rust
Dat leidt natuurlijk soms tot wat gebekvecht in huize Bieber, maar volgens insiders kunnen de twee het dan snel bijleggen. De laatste jaren waren een bikkelhard gevecht voor Justin, die dan wel veel succes had met zijn muziek en zijn concerten, maar daar ook een flinke prijs voor betaalde. Privé had hij soms moeite om zich staande te houden, met op iedere hoek loerende fotografen en roddeljournalisten. Hailey begrijpt volgens een bron dan ook goed dat Justin voorlopig even in de luwte blijft.

Check hier de songtekst van Justin Bieber's laatste Top 40-hit No Brainer.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!