Tiësto en Becky Hill pakken Alarmschijf

- Nieuws

 Tiësto Becky Hill
Tiësto en Becky Hill pakken Alarmschijf

De komende week is de Alarmschijf opnieuw afkomstig van een Nederlandse artiest. Al krijgt hij wel hulp van een Britse zangeres. Nothing Really Matters is voor Tiësto zijn zevende Alarmschijf en het is Becky Hill's eerste.

Ook al is Tiësto inmiddels 51, toch weet hij nog altijd dikke hits te scoren. Vorig jaar scoorde hij met Ritual (met Jonas Blue en Rita Ora) zelfs nog zijn grootste hit uit zijn loopbaan. Ook stond hij in de Top 40 met Mabel (God Is A Dancer) en in 2018 was het raak met Jackie Chan (met Dzeko, Preme en Post Malone). De Bredase dj en producer zit niet stil en komt nu, terwijl hij in de Verenigde Staten zit, met een track met de Britse Becky Hill.

Becky Hill
Becky nam deel aan het eerste seizoen van The Voice UK en strandde daar in de halve finale. Onder de vleugels van haar coach Jessie J werd ze steeds zelfverzekerder. Na haar avontuur bij de talentenjacht leek ze in een zwart gat te vallen, maar Becky hield moedig stand. Ze schreef voor andere artiesten en zong in 2014 Gecko in van Oliver Heldens. Die track kwam op nummer 1 in de Official Singles Chart en daarmee was ze de eerste deelnemer van The Voice UK met een nummer 1-hit in het Verenigd Koninkrijk. Er zouden tot aan nu nog zes Top 40-hits in haar thuisland volgen, waaronder Wish You Well met Sigala en Lose Control, met Meduza en Goodboys.

Zevende Alarmschijf
Nu zorgt Becky mede voor de zevende Alarmschijf van Tiësto en daarmee komt hij op een gedeelde derde plek als we kijken naar de Nederlandse mannen met de meeste Alarmschijven. Nog een leuk feitje: exact 16 jaar geleden scoorde hij zijn eerste Alarmschijf met Love Comes Again.

Check onze playlist op Spotify voor bijna alle Alarmschijven vanaf 2000.

Foto: cover single