Throwback Thursday: 'ook in 2018 zei Justin Timberlake shows af'

- Nieuws

 ThrowbackThursday Austin Mahone Ed Sheeran Justin Timberlake
Throwback Thursday 2019

Wat gebeurde er in het verleden allemaal op 4 april? In Throwback Thursday blikken wij terug op drie gebeurtenissen in de muziekindustrie die ooit op 4 april zijn gebeurd.

De dag dat Eurostar in 2018 een rechtstreekse trein van London naar Amsterdam en Rotterdam introduceerde, waarop Efteling attractie, Villa Volta 23 jaar wordt en de dag dat held, Martin Luther King vermoord werd. Super interessant deze feitjes allemaal, maar jij wilt natuurlijk weten wat de Top 40-artiesten deden op 4 april! Check het hier:

Geboorte Austin Mahone
Vandaag, 4 april is de geboortedag van tieneridool Austin Mahone. Deze 23- jarige singer-songwriter werd geboren in het Amerikaanse Texas en staat tegenwoordig onder contract bij drie platenlabels! Daarbij stond hij in 2017 in de Top 40 met zijn hit, Creatures of the night, die hij maakte met Nederlandse top dj, Hardwell. Meer lezen over deze jarige ster? Check dan zijn Jarig-artikel!

Ed Sheeran in ramvolle Ziggo Dome
Twee avonden achter elkaar stond de mateloos populaire zanger Ed Sheeran in een strak uitverkocht Ziggo Dome. Al sinds 2011 heeft deze hitmachine onafgebroken succes, vorig jaar heeft hij zichzelf dan ook een upgrade gegeven en stond hij twee avonden in een wederom goed gevulde Johan Cruyff Arena. Hierbij nam hij niet alleen als voorprogramma, Anne-Marie mee, maar kwam ook superster, Robbie Williams op visite.

Check hier de songtekst van Top 40-Hit I see fire

Justin Timberlake cancelde wederom shows
Het was ook 4 april dat zanger, Justin Timberlake shows cancelde voor zijn tour, Man of the Woods. Wat erg opvallend is, is dat de zanger dit een aantal maanden geleden weer gedaan heeft. Toch zijn de shows niet alleen maar ellende, want hij zet altijd een gaaf optreden vol hits en dans neer! En kondigde zelfs een keer een zwangerschap van een fan aan tijdens een van zijn concerten!

Check hier de songtekst van Justins Top 40-Hit Can't Stop The Feeling!

(Foto: BSR Agency)

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!