Therapie blijft Selena Gomez achtervolgen

- Nieuws

 Justin Bieber Selena Gomez
Therapie blijft Selena Gomez achtervolgen

Deze week werd bekend dat Selena Gomez heeft ingecheckt bij een psychiater, omdat ze emotioneel aan de grond zat. Volgens Page Six zal de therapie die ze daar krijgt, een open einde kennen.

Selena werd de afgelopen twee weken twee keer in het ziekenhuis opgenomen, vanwege een alarmerend laag aantal witte bloedcellen. Het tweede bezoek aan het ziekenhuis verliep voor de Back To You-zangeres niet goed. Ze kreeg een emotionele inzinking nadat artsen erop aandrongen om ter observatie in het ziekenhuis te blijven, aldus TMZ.

Gedragstherapie
Nadat ze daar weg mocht, werd Selena overgebracht naar een psychiatrische kliniek aan de oostkust van de Verenigde Staten, waar ze momenteel dialectische gedragstherapie krijgt. Die is bedoeld om mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis te helpen. Jaren geleden heeft Selena deze therapie ook ondergaan. Volgens Page Six zal Selena hier niet van genezen, maar zal ze hier zeker de komende jaren nog mee te maken krijgen.

De instorting van de zangeres heeft volgens bronnen ook te maken met het huwelijk tussen haar ex Justin Bieber en Hailey Baldwin. Selena en Justin hadden meer dan 8 jaar een knipperlichtrelatie.

Check de songtekst van de grootste Top 40-hit van Selena Gomez, It Ain't Me.

Foto: BSR Agency

0 Reacties

Log in om te reageren.

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!