The Last Time van The Script is Alarmschijf

- Nieuws

 The Script
The Script

The Script is weer helemaal terug!  Na twee jaar stilte bracht de band laatst de track The Last Time uit en die check je de komende week extra vaak op Qmusic, want het is de nieuwe Alarmschijf.

De nieuwe track van de Ieren doet een beetje denken aan nummers als Break Even en The Man Who Can't Be Moved, dat in 2008 nog Alarmschijf werd.  Daarmee grijpen de bandleden dus terug naar de sound waarmee ze in Nederland doorbraken. Wat is gebleven, is de samenwerking met regisseur Charles Mehling. Hij was ook verantwoordelijk voor de vorige clips van The Script. En ook dit keer is het een bijzondere video geworden, met een hoofdrol voor het Poolse model Anna Jogodzinska.

Laatste track?
De titel van het nummer riep veel vragen op. Zou het de laatste track zijn die Danny O’Donoghue, Mark Sheehan en Glen Power met elkaar uitbrengen? Het antwoord is nee, want over een tijdje zal er ook nieuw album verschijnen. Volgens frontman Danny gaat de track "over de intense gevoelens die je ervaart, wanneer je je realiseert dat je diegene waarvan je houdt voor de laatste keer ziet..."

Alle Alarmschijven vanaf 2000 check je in onze playlist op Spotify!

Foto: BSR Agency