Taylor Swifts obsessie met Engeland

- Nieuws

 Taylor Swift
Taylor Swift 2018

De zangeres is zo'n fan van de Britten, dat ze er over denkt te verhuizen naar Londen.

Taytay heeft haar liefde voor Engeland nooit onder stoelen of banken gestoken. Van haar vriendjes (Harry Styles en Tom Hiddleston) en haar katten (Britse kortharen) tot haar beste vriend (Ed Sheeran): de blondine is altijd al gek geweest op onze Noordelijke buren. Maar sinds haar relatie met de in Londen geboren acteur Joe Alwyn is haar obsessie met Engeland alleen maar gegroeid. 

Anglofiel
Fish and chips, thee met melk en zelfs een Engels accent: Taylor heeft zich compleet ondergedompeld in de Engelse cultuur. "Taylor is altijd een Anglofiel geweest, maar sinds kort spreekt ze steeds vaker met een Brits accent," aldus een kennis. "Ze is ook begonnen voetbal te kijken en verslindt alles wat met de koninklijke familie te maken heeft." 

Look what you made me do
En nu haar relatie met Joe the real deal lijkt, denkt de zangeres na over de volgende stap. Trouwen that is. "Ze zou graag een huis kopen in Londen en speelt zelfs met het idee om een dubele nationaliteit aan te vragen", verklapte dezelfde kennis aan Heat Magazine. 

De huizenjacht zal nog even moeten wachten. Voorlopig is de agenda van Swift volgeboekt tot 21 november, wanneer haar Reputation Tour eindigt. 

(Foto: BSR Agency)